PSIKOLOGU

https://gjimnazivasilkamami.files.wordpress.com/2020/03/os-radikalizmi-dhe-ekstremizmi.ppsx

http://korce.arsimiparauniversitar.gov.al/kendi-i-psikologut/

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpLP5c-nDZMlUStxuGknP4j0xnuUQBc4C-HMzgGa3SmHafdw/viewform

Ajo cka shpesh harrojme kur flasim per shendetin, eshte qe shendeti mendor eshte nje nga elementet thelbesor te shendetit tone te pergjithshem. Jemi mesuar ta shohim kete pjese si dicka te shkeputur, per te cilen flitet nen ze, me turp ose nuk flitet fare. Por jane pikerisht keto tabu, mungesa e informacionit, frika per te kerkuar ndihme, qe sot po shkaktojne pasoja te parikuperueshme tek femijet, te rinjte, te rriturit, te moshuarit.
Ne 10 Tetorin Diten Boterore te Shendetit Mendor, eshte tejet e rendesishme per secilin nga ne te ndalemi pak dhe te reflektojme per vemendjen qe jemi duke i kushtuar kesaj pjese te shendetit. Eshte shume e rendesishme te thyejme paragjykimet, eshte shume rendesishme te kerkojme ndihme tek profesionistet ne rast se kemi nevoje per ta. TE KERKOSH NDIHME ESHTE SHENJE FORCE DHE JO DOBESIE! DO TE THOTE TE JESH I FORTE MJAFTUESHEM PER TE KUPTUAR KUR NJE SITUATE ESHTE MBI ATE CKA MUND TE PERBALLOSH I VETEM!
Besnik Toska, punonjes i Sherbimit Psiko-Social.