Rreth nesh…

Gjimnazi: “Vasil Kamami” është një shkollë e mesme e përgjithshme, e cila pozicionohet ne pjesën jugore të qytetit të Elbasanit. Në të studiojnë mesatarisht rreth 400 nxënës çdo vit, dhe stafi mësimor përbëhet nga 25 mësues. Çdo vit diplomohen rreth 100 – 150 nxënës.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s